Odricanje od odgovornosti

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.6″][et_pb_row _builder_version=”4.0.6″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.0.6″][et_pb_text _builder_version=”4.0.6″]

IZJAVA O ODRICANJU OD ODGOVORNOSTI

Odricanje od odgovornosti podrazumeva da Inside Out maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti tačne. Od korisnika se očekuje da koristeći svoju procenu odluči da li će koristiti naš sajt ili ne. Korisnik samostalno prihvata da dobrovoljno pristupa sajtu i on je isključivo i lično odgovoran za svoje izbore, akcije i rezultate.  Korisnik prihvata potpunu odgovornost za posledice upotrebe ili neupotrebe informacija koje su dostupne na sajtu.

Dostupnost uređaja prikazana na internet stranici može se razlikovati od stanja zaliha. Tačno stanje zaliha tj. dostupnost se može utvrditi ili pozivanjem na 065 321 72 33 ili slanjem upita na mail info@proalat.co.rs.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]